Now Playing Tracks

Cheeky boy.
Budak bertuah.
Macam2 hal.
Kasar.
Kuat bergaduh.

Tapi.
Paling loving.
Paling manja.
Paling sensitif.

Dah besar, cukup umur ada IG and facebook, click hashtag #rayyanramadhan
Then you’ll know that ibu, papa, sayang Rayyan. Sama macam sayang abang @hafiyzery dan sama macam sayang adik #qisyaqassandra jugak.

Tak pernah kurang walau sezarah pun.

Happy Birthday, son.
Ibu sentiasa dia yg baik2 utk Rayyan.
Semoga betul2 jadi ustaz mcm ibu n papa selalu panggil.
Setiap kali Rayyan baca doa makan utk kita sekeluarga, yg bacakan Ayatul Qursi bila nak start perjalanan ke mana2, biar nanti2 baca doa utk jemaah2 masjid, dan jadi yg saban hari melaungkan azan, yang nanti jadi Imam besar…

You are our flesh and blood.
We love you with all our heart.

Love — Ibu n Papa
#rayyanramadhan #rayyanturns6

#hafiyhamdany #hh #hafiyturns9 #thezerys

It really feels like yesterday.

Holding you in my arms and counting your tiny fingers.

Nothing beat the feelings of having the first baby.

15th Sept 2014.
You turn 9 today.
How time flies.

It just that —

*** pause ***

I just want you to know — how much I love you. Ibu and papa loves you, so so much.

Semoga jadi anak yang Soleh.
Semoga jadi anak yang beriman.
Semoga jadi anak yang berguna.
Semoga jadi anak yang bertanggungjawab.
Semoga jadi yang baik2.
Semoga Allah pelihara abang dari perkara2 yang mungkar, juga dari malapetaka, bahaya, bencana.
Semoga Allah beri kesihatan yang baik.
Semoga Allah panjangkan usia.

آمِيّنْ… يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّن

Yayyyy!!! Got souvenirs from #hongkong !! Wuuuhuu…!!! They even bought us a jade bracelet. How cool is that! #qisyaqassandra got a #minniemousecap from #hongkongdisneyland ! #sukalettew ! Anak, menantu, besan dapat kain, cotton dari China yg sejuk ni. Bakal jadi dress-jubah! And all of us dapat t-shirt. Best, best! Tahun depan mama papa gi lah Korea ke. Boleh bawak balik penyanyi k-pop! Aaaahahahahha. Joking.

Anyway, thanks ma @kamariah2010 dan papa! Kami sukeeeeeee!!!! #yahyen #thezerys #hanazery #FotoRus (at Yahyen’s Crib)

We make Tumblr themes